Lidmaatschap

Iedereen die in het bezit is van een geldig diploma Eerste Hulp kan lid worden van KNV EHBO Naaldwijk Honselersdijk. Het diploma Eerste Hulp is namelijk 2 jaar geldig. Om dit diploma geldig te houden, dienen de door onze vereniging aangeboden herhalingslessen voor EHBO en reanimatie gevolgd te worden. Het diploma Eerste Hulp wordt namelijk elke 2 jaar via Het Oranje Kruis verlengd, mits u het aantal verplichte herhalingslessen heeft gevolgd.

Verder is er via De koninklijke Nederlandse EHBO-Vereninging  (de bond waarbij de vereniging is aangesloten) een verzekering voor ongevallen, schade en aansprakelijkheid voor alle leden afgesloten.

Als lid van de vereniging verwachten we dat u bereid bent 2 a drie keer per jaar actief mee te helpen bij hulpverlening tijdens evenementen. Op deze manier kunt u op het gebied van de EHBO praktijkervaring opdoen. Alle benodigde materialen t.b.v. de hulpverlening bij evenementen wordt verzorgd door de EHBO Vereniging, zoals bijvoorbeeld verbandmaterialen, een AED, brancards, dekens, communicatieapparatuur, enz. Afgestemd op de aard van de hulpverlening.

Wilt u als lid verder in de EHBO, dan zou u bijvoorbeeld een cursus kunnen volgen voor de aantekening docent EHBO en/of de Lotusaantekening. Deze aantekeningen geven de bevoegdheid om op te treden als instructeur Eerste Hulp respectievelijk Lotusslachtoffer. Deze cursussen worden niet verzorgd door onze EHBO Vereniging, maar de secretaris kan u wel de nodige informatie verstrekken om de betreffende cursussen te kunnen volgen.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging.
Aanmelden als lid kan door te bellen of te mailen naar onze ledenadministratie.

Heeft u nog geen EHBO diploma, dan kunt u natuurlijk een EHBO cursus bij onze vereniging volgen. Zie ons cursusaanbod.

 

 

Wilt u iets plaatsen op onze site? mail dan even naar info@jdecomputers.nl